Sådan oprettes forbindelse via samtale

Ordene "forbinde gennem samtale" betyder ikke, hvad de siger, og mange mennesker har misforstået det. Hvis du er som de fleste, kommer spørgsmålet ganske ofte op, og du spekulerer på, hvad du skal lave med alle de råd, der findes.

Hvis du taler med en ven, kan du tale om små ting i dit daglige liv, men hvad du rent faktisk laver, er at oprette forbindelse til dem gennem samtale. Når du går ned ad gaderne og banerne i den daglige samtale, skal du læse de følgende tre vejskilte for at hjælpe dig på din rejse med social forbindelse med dine kære. Når du først har forstået betydningen bag disse almindelige vejskilte, vil du være i stand til at forholde sig til andre mennesker, ikke kun gennem simpel kommunikation, men gennem dybere forbindelser.

Din første sociale forbindelse skal være en, der er venlig og behagelig. Du vil starte med at mødes på et offentligt sted og hilse din bekendtskab med et smil og et hej. Dette skal gøres, når folk føler sig godt tilpas og ikke umiddelbart efter lang tid at være adskilt. Nøglen her er at gøre den indledende hilsen så lys som muligt uden at være for venlig eller for afslappet.

Når du første gang møder nogen ny, skal du ikke gå ud og skynde dig. Det er okay at have en samtale, men tal ikke med din ven for længe. Dette kan virke som en dårlig ting nu, når du taler, men når du begynder at lære den person, du taler med, at kende, kan du opleve, at din samtale bliver hyppigere og længere.

Når du først har haft en venlig samtale med en person, du kan lide, er det tid til at blive mere personlig med ham eller hende. Du vil måske spørge dem noget om sig selv, eller måske fortælle dem en personlig historie. Men uanset hvad du gør, skal du ikke tale om dette i mere end fem minutter ad gangen. Når du har gennemgået den indledende introduktion, og du føler dig sikker nok til at fortælle din ven, at du er interesseret i dem, så er du klar til at komme videre.

Forbindelse gennem samtale betyder at lære nogen at kende og fortælle dem, at du er interesseret i dem, og holde samtalen langt inde i fremtiden. Hvis du har noget vigtigt, som du vil dele, skal du ikke være bange for at sige det. Hold dig ikke tilbage, og prøv at afskrække det indtil senere, når du ikke føler dig nervøs. Du har muligvis ikke noget specifikt, som du har brug for at sige i øjeblikket, men chancerne er, at du finder noget, der interesserer dig i fremtiden.

Når du lytter til hinanden, skal du give hinanden tilladelse til at sige, hvad de vil have. Hold dig ikke tilbage eller prøv at skifte mening. Næste gang du mødes, skal du prøve at spørge dem om noget, som de ikke er sikre på. Hvis du ikke ved, hvordan du siger det, skal du kigge dem og bede dem om at forklare det for dig.

Når du har fået alle de tre grundlæggende og enkle vejskilte ned, kan du nemt få forbindelse til folk og holde samtalerne flydende længere. Med hver forbindelse, du har oprettet, vil du være i stand til at få en dybere forståelse af, hvordan man kommunikerer gennem samtale og opbygger relationer.

Der er meget at lære om, hvordan man opretter forbindelse via samtale, og det er aldrig for tidligt eller for sent at komme i gang. Faktisk kan du finde dig selv at tale oftere ved blot at lytte til hinandens samtaler. Det er en fantastisk måde at lære de mennesker, du er interesseret i, at lære og lære mere om deres personligheder.

Når du opretter forbindelse gennem samtale, bruger du det, du har lært, og omsætter det til praksis. Og jo mere du bruger den viden, du har lært, jo mere behagelig bliver du. Når du faktisk møder dem.

Når du begynder at oprette forbindelse gennem samtale med nogen, skal du sørge for at stille mange spørgsmål om dem, før forholdet bliver alvorligt.