Anmeldelser

selvfølgelig kan vi fortælle dig, hvad vi tænker om Biostrap. Men at læse, hvad andre mennesker tror om Biostrap er mere spændende. Så vi samlet nogle anmeldelser og testimonials af den grund. For at læse hele artiklen, klik på linket nedenfor hver konklusion.

Du bedes at kontakte os hvis du mener, at der er en anmeldelse, vi ikke er klar over, eller hvis du gerne vil skrive en selv.

¨ Alt i alt repræsenterer Biostrap et fremragende sæt værktøjer til at kvantificere kroppen. Prissættet og funktionssættet placerer det i direkte konkurrence med bedre kendte produkter fra Oura, Motiv, WHOOP, Fitbit og Garmin.

Mens Biostrap som virksomhed kan være mindre end nogle af giganterne i den bærbare fitness tracker-verden, ser de ud til at være ivrige efter at implementere nye funktioner og forfine deres eksisterende værktøjer.

De problemer, jeg oplevede med produktet, var mindre, og jeg ser frem til et andet generations produkt. Jeg har hørt rygter om, at Biostrap muligvis er på udkig efter en enhed, der ikke kræver en separat Shoepod og armbånd for at fange fuld bevægelse af kroppen. Jeg har ingen idé om, hvordan det ville fungere, men det satte bestemt mine ører op .¨

Alex Fergus / 22. juni 2019

̈Biostrap armbånd og sko Pod er meget præcise og tilbyder brugere funktioner, der ikke er tilgængelige med andre fitness trackers. Nogle af de funktioner, der gør Biostrap unik, er automatisk aktivitets identifikation og-sporing og bruger avanceret PPG-teknologi til meget præcis registrering af puls, iltmætning i blodet, respirationsfrekvens, pulsvariation, Søvnanalyse. Biostrap SLEEP LAB giver dig mulighed for at optage søvn data i ekstreme detaljer, herunder optagelse snoring, arm og ben bevægelser. ̈

The Fitness Junky  /  marts 19, 2019