Hvordan Biostrap er anderledes

De fleste af de aktivitetstrackere på markedet i dag er skridttællere med nogle grundlæggende søvnanalyse og pulsovervågning.


Vores formål med Biostrap er at være en overordnet sundhedsplatform, der giver dyb indsigt i dit helbred og går ud over at bare at tælle skridt.

Biostrap giver avanceret biometri, aktivitetsklassificering og søvnstadieanalyse.

  1. Avanceret biometri: En masse information er kodet i din puls. Vi tager et 'high-definition snapshot' af biometriske data som normal puls, hjerterytme variabilitet, iltmætning i blodet og respirationsfrekvens.
  2. Søvnstadier analyse: Forstå hvor godt du har sovet! Vores avancerede søvnanalyse fortæller dig, hvor længe du sov og i hvilke faser af søvn - matchet dine biometriske optagelser i løbet af natten.
    Sleep Lab - Vores valgfrie abonnement giver dig mulighed for at tage endnu mere biometri under søvn, spor arm og benbevægelse, optage snorken og viser din søvnrapport i et PDF-dokument.
  3. Aktivitetsklassifikation: Vi kan klassificere 20+ aktiviteter. Du kan bruge vores platform for fitness til at spore reps og sæt i motionscenteret såvel som til svømning eller løbetur.
  4. Fuld kropstracking: Igen er dette unikt for os. Mens armbånd kun kan spore dine overkroppers bevægelser, bruger vi også et sko, der hjælper os med at vide om dine fulde kropsbevægelser.

Når du sammenligner med andre enheder, er det vigtigt at sammenligne de funktioner, du leder efter.

Biostrap vil ikke underrette dig om tekstbeskeder eller vejret, men vi giver biometriske data værdsat af læger og fitness fagfolk.