Privatlivspolitik

Om vores privatlivspolitik

Biostrap Europe er meget interesseret i dit privatliv. Vi behandler udelukkende data, som vi har brug for (forbedring) af vores tjenester, og håndterer omhyggeligt alle information indsamlet om dig og din brug af vores tjenester. Dine data er ikke deles med tredjepart til kommercielle mål. Denne privatlivspolitik gælder for brugen af hjemmesiden og de tjenester, der leveres af Biostrap Europa. Startdatoen for gyldigheden af disse vilkår og betingelser er 10/07/2019, med offentliggørelsen af en ny version gyldigheden af alle tidligere versioner er annulleret. Denne privatlivspolitik beskriver hvad information om dig indsamles af os, hvad disse data bruges til og med hvem og under hvilke betingelser disse data kunne deles med tredje parter. Vi forklarer også, hvordan vi gemmer dine data, hvordan vi beskytter dine data mod misbrug og hvilke rettigheder du har vedrørende personoplysninger du giver os. Hvis du har spørgsmål om vores privatlivspolitik, bedes du venligst Kontakt vores personlige kontaktperson, du finder kontaktoplysningerne på slutningen af vores privatlivspolitik.


Om vores databehandling

Nedenfor kan du læse, hvordan vi behandler dine data, hvor vi gemmer dem, hvad sikkerhedsteknikker, vi bruger, og til hvem data er synlige.

ShopStart.dk
Vores webshop er udviklet ved hjælp af ShopStart. Personlig data samlet med brug af vores websted og tjenester deles med ShopStart. ShopStart kræver adgang til disse detaljer at tilbyde (teknisk support. De vil ikke bruge disse data til nogen anden formål. ShopStart har en forpligtelse, baseret på den aftale, vi har har med dem for at tage de nødvendige forholdsregler og sikkerhedsforanstaltninger når det kommer til dine personlige data.
Vi bruger også ShopStart til håndtering af vores e-mail-trafik og nyhedsbrev fordeling. Enhver bekræftende e-mail eller webformularer, du modtager fra vores webstedet sendes til dig via ShopStart-serverne. ShopStart vil ikke Brug dit navn og din e-mail-adresse til deres egne kommercielle formål. På i bunden af hver automatiske e-mail sendt fra vores hjemmeside, finder du et ‘afmeld’ link. Når du klikker på dette link, vil du ikke længere modtag automatiske e-mails fra vores hjemmeside. Bemærk dog, at dette har en væsentlig effekt på vores websteds funktionalitet. Din personlige data gemmes sikkert af ShopStart. ShopStart bruger cookies og andre internet-teknologier, der sporer, hvis e-mails åbnes og læse. ShopStart forbeholder sig retten til at bruge dine personlige oplysninger at forbedre deres tjenester yderligere og inden for denne sammenhæng dele dem med tredjeparter.

Tawk.to
Vi bruger Tawk.to til den chatrelaterede kundesupport på vores websted. Som de fleste internetudbydere indsamler tawk.to ikke-personlig identificerende information af den slags, som webbrowsere, apps og servere gør typisk tilgængelige, såsom browsertypen, sprogpræference, geografisk placering, henvisende sted og dato og tid for hver besøgende. tawk.to's formål med indsamling ikke-personligt identificerende information er at forstå bedre hvordan tawk.to's besøgende bruger sine tjenester og til at give tawk.to-brugere evnen til at forstå, hvordan deres besøgende bruger deres tjenester. Fra tid til anden til tider kan tawk.to frigive ikke-personligt identificerende information i samlet, f.eks. ved at offentliggøre en rapport om tendenser i brugen af dets tjenester.

Gmail
Til vores almindelige forretnings-e-mail bruger vi e-mail-tjenester fra Gmail. Denne part har implementeret passende teknisk og organisatorisk foranstaltninger til at forhindre misbrug, tab eller korruption af dine data. Gmail har ikke adgang til vores postkasse, og vi behandler vores e-mail-trafik fortroligt.

Pensopay.com
Pensopay processer (en del af) vores betalinger i vores webshop. Pensopay behandler dit navn, din adresse og dine bopælsoplysninger. De har også behandle betalingsoplysninger såsom dit bankkontonummer eller kreditkortnummer. Pensopay har implementeret passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger til beskyttelse af dine personoplysninger. Pensopay bevarer retten til at bruge dine personlige (anonymiserede) oplysninger til at forbedre deres tjenester og i denne sammenhæng dele den med Tredjeparter. I tilfælde af en anmodning om udsættelse af betalingen (kreditfacilitet) Pensopay vil dele personlige og bestille oplysninger med den relevante betalingsformidler. Alle de førnævnte garantier for beskyttelse af dine personoplysninger gælder også for tredjeparter, der anvendes af Pensopay, som anvender Tredjeparter. Pensopay opbevarer ikke dine data i længere tid end tilladt i juridiske termer.

Coolrunner.dk
Hvis du placerer en ordre hos os, er det vores ansvar at have din ordren blev leveret til dig. Til levering bruger vi tjenester af Coolrunner. For en vellykket levering er det vigtigt at vi deler dig navn, adresse og bolig detaljer med Coolrunner. Coolrunner bruger disse oplysninger med det ene formål til at gennemføre leveringsaftalen. I tilfælde af Coolrunner at ansætte underleverandører, vil de dele de nævnte oplysninger med Parter.

Meneto.com
For vores bogføring, administration og bogføring bruger vi tjenesteydelser fra Meneto. Vi deler dit navn, adresse, bolig detaljer og generelle oplysninger om din ordre/køb. Denne der bruges data til administration af salgsfakturaer. Din personoplysninger sendes og lagres sikkert, har Meneto implementeret tekniske og organisatoriske foranstaltninger til beskyttelse af personoplysninger mod tab eller uautoriseret brug. Meneto er forpligtet tavshedspligt og behandler dine oplysninger i overensstemmelse hermed. Meneto bruger ikke dine personoplysninger til andre formål end andre end dem, der tidligere er beskrevet ovenfor.

Google Analytics
For at give os den bedste indsigt og sammenligning af data for vores hjemmeside bruger vi Google Analytics, som er en Web Analytics service tilbudt af Google, der sporer og rapporterer website trafik. Google bruger de indsamlede data til at spore og overvåge brugen af vores Hjemmeside. Disse data deles med andre Google-tjenester. Google kan Brug de indsamlede data til at kontekstualisere og tilpasse annoncerne for sit eget reklame netværk. Du kan fravælge, at din aktivitet på websitet, der er gjort tilgængeligt for Google Analytics installation af Google Analytics opt-out browser add-on https://tools.google.com/dlpage/gaoptout til din webbrowser. For mere information om privacy praksis i Google, kan du besøge Googles fortroligheds & vilkår webside: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy


Om Biostrap Europe og Biostrap USA LLC

Biostrap Europe er en del af handelsvirksomheden Medgear IVS og er uafhængig af Biostrap USA LLC. Det betyder, at ingen data udveksling med personlige oplysninger finder sted mellem de to virksomheder uden udtrykkelig tilladelse fra den registrerede. Biostrap USA LLC har ikke adgang til salgs registeret for Biostrap Europe IVS. Omvendt har Biostrap Europe ikke enhver adgang til de data, der indsamles efter købet.


Formålet med databehandling

Generelle formål med databehandling
Vi bruger dine data med det ene formål at give dig vores Tjenester. Det betyder, at målet med at behandle disse data står i direkte relation til opgaven eller opgaven, som du tilbyder os. Vi ikke Brug disse data til (adresserede) marketingformål. Hvis du deler oplysninger til os, og vi bruger disse oplysninger til-ikke baseret på en anmodning – kontakt dig på et senere tidspunkt, vil vi først bede om eksplicit Samtykke. Dine data deles ikke med tredjeparter, med andre formål end at opfylde regnskabsmæssige og administrative forpligtelser. Disse tredjeparter er alle forpligtede til at have tavshedspligt baseret på den aftale, vi har med dem, en ed eller juridisk forpligtelse.

Automatisk indsamlede data
Oplysninger, der automatisk indsamles af vores websted, behandles med med det ene formål at give dig og/eller yderligere forbedre vores Tjenester. Disse oplysninger (f. eks. din IP-adresse (anonymiseret), webbrowser og operativsystem) er ikke personlige oplysninger.

Samarbejde om skatte-og strafferetlig efterforskning
I nogle tilfælde kan vi være forpligtet af regeringen til en lovlig pligt at dele dine oplysninger med det formål at hjælpe i en skattemæssig eller strafferetlig efterforskning. I sådanne tilfælde er vi tvunget til at overholde og hjælpe, men vil, baseret på lovlige muligheder, tilbyde indsigelse.

Opbevaringsperioder
Vi opbevarer dine data, så længe du er kunde hos os. Det betyder, at at vi vedligeholder og opbevarer din kundeprofil, indtil du gør den kendt for os, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester. En sådan meddelelse fungerer også som en anmodning om at blive glemt. Vi er forpligtet til at holde fakturaer med dine (personlige) oplysninger på grund af relevante administrative forpligtelser, opbevares disse oplysninger på sikker længe det relevante udtryk for disse forpligtelser endnu ikke er overskredet. Personale har ikke længere adgang til din klient profil og alle dokumenter lavet på grund af din opgave.

Dine rettigheder

På grundlag af gældende dansk og europæisk lovgivning har du som visse rettigheder, når det drejer sig om personoplysninger, der behandles af vegne af os. Nedenfor kan du finde en forklaring på disse rettigheder, og hvordan de kan som en part påberåbe sig disse rettigheder. I princippet at undgå misbrug vi sender kun fakturaer og kopier af dine data til e-mail adresser, som du har gjort os bekendt med. Hvis du ønsker at modtage denne data på en anden e-mail-adresse eller for eksempel pr. mail, vil vi bede dig om at Identificer dig selv i overensstemmelse hermed. Vi opretholder en administration af afsluttede anmodninger, i tilfælde af en anmodning om at blive glemt vi vil opretholde en administration af anonymiserede data. Du modtager alle fakturaer og kopier af data i filer, der er struktureret i et maskinlæsbart format baseret på data klassifikationer, som vi bruger i vores system. På alle tidspunkter, du opretholde retten til at indgive en klage til data tilsynet, hvis du mistanke om, at vi mishandler eller misbruger dine personlige data.

Ret til inspektion
Du bevarer til enhver tid retten til at se de data, vi behandler, og som har en forbindelse eller kan blive reducerbar til din person. Du kan anmode om en sådan visning til vores kontakt med ansvar for privatlivets fred. Du vil modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning er godkendt, vil vi sende dig, via den e-mailadresse, vi kender, en kopi af alle data med en tilføjet Oversigt over processorer, som administrerer disse data, samtidig med at kategorier, som vi opbevarer disse data under.

Ret til berigtigelse
Du bevarer til enhver tid retten til at have de data, vi behandler, der har en forbindelse eller kan blive reducerbar til din person justeres. Du kan anmode om en sådan tilpasning til vores kontakt med ansvar for privatlivets fred spørgsmål. Du vil modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning er godkendt, vil vi sende dig via
den e-mail-adresse, vi kender, en bekræftelse på, at dataene er blevet Justeret.

Ret til begrænsning af behandlingen
Du bevarer til enhver tid retten til at begrænse de data, vi behandler, og som har forbindelse eller kan blive reducerbar til din person. Du kan anmode om en sådan begrænsning til vores kontakt med ansvar for privatlivets fred. Du vil modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning er godkendt, vil vi sende dig, via den e-mailadresse, vi kender, en bekræftelse på, at behandlingen af dine data er begrænsede, indtil du vælger at annullere nævnte begrænsning.

Ret til overførbarhed
Du bevarer til enhver tid retten til at anmode om de data, vi behandler, har en relation eller kan være reducerbar til din person behandles af en tredje part af valg. Du kan sende en sådan anmodning til vores kontakt med ansvar for spørgsmål om privatlivets fred. Du vil modtage et svar på din anmodning inden for 30 Dage. Hvis din anmodning er godkendt, vil vi sende dig via e-mail-adressen er kendt af os, dine (personlige) fakturaer eller kopier
data, som vi eller tredjeparter på vegne af os har behandlet. Den er meget sandsynligt, at vi i så fald ikke længere kan tilbyde vores tjenester til du for vi kan ikke længere garantere den tidligere datasikkerhed.

Ret til indsigelse og andre rettigheder
Du bevarer til enhver tid retten til at gøre indsigelse mod den behandling, vi har udført, eller på vegne af os af tredjeparter, af dine personoplysninger. I tilfælde af en sådan indsigelse, vil vi øjeblikkeligt ophøre med al behandling af dine data, din indsigelse bliver undersøgt og håndteret. I tilfælde af en begrundet indsigelse, vil vi returnere alle fakturaer og/eller kopier af personoplysninger, Vi, eller tredjeparter på vegne af os, har behandlet indtil dette punkt og ophøre med behandlingen derefter. Du bevarer også retten til ikke at blive underlagt automatiserede beslutningsprocesser eller profilering. Vi behandler dine data på en sådan måde, at denne rettighed ikke finder anvendelse. Skulle du tro at denne ret gælder, så beder vi dig om at kontakte vores kontakt i ansvar for spørgsmål vedrørende privatlivets fred.
Ændringer af privatlivspolitik
Vi bevarer til enhver tid retten til at ændre vores privatlivspolitik. Denne side dog altid viser den nyeste version af vores Privacy Politik. Hvis en ny privatlivspolitik har konsekvenser for de måder, som vi behandler for nylig indsamlede data med hensyn til din person, så Vi vil underrette dig om dette via e-mail.


Firmaoplysninger

Medgear IVS 
Østervangsvej 22
8900 Randers C
Danmark 

Telefonnummer: + 45 44 45 22 22

Email: info@biostrap.eu

MOMS-ID nr.: DK39793709 

Data Manager: Willem Gielen