Brug Promocode Black10 for at få 10% rabat på alt, gratis standardforsendelse på ordrer over 1000 kr.

Fortrydelse og reklamation

2 års garanti

30 dage returnerer

Fri support

Annullering (30 dages afkølingsperiode)

Du har ret til at annullere din ordre op til 30 dage efter modtagelse uden at give nogen grund, forudsat at varen ikke er brugt. Hvis varen bruges, er din ordre endelig og kan ikke længere returneres på grund af hygiejniske grunde.

Efter annullering af din ordre har du 14 dage tilbage til at returnere dit produkt. Forsendelse og ekstra gebyrer refunderes muligvis ikke. Forsendelsesomkostninger for returnering af varen er også for din egen regning. Det forfaldne beløb refunderes inden for 14 dage efter returnering, forudsat at produktet er returneret i god orden. Hvis du annullerer dit køb, er du ansvarlig for produktet, indtil det er returneret. Hvis produktet er beskadiget eller mistet under transport tilbage, får du som regel ikke dine penge tilbage. Du kan muligvis gøre krav på transportselskabet. Du kan kontakte os på support@biostrap.eu for at bruge denne ret.
Se også artikel 6 til 9 i vores vilkår og betingelser.


Garanti

Biostrap Europe garanterer, at dit produkt i to år fra købsdatoen er fri for materielle mangler. Hvis manglen er inden for garantien, reparerer eller udskifter vi produktet gratis. Vi kan tilbyde en tilbagebetaling eller nedsættelse af købsprisen, hvis reparation eller udskiftning er umulig, men kun hvis manglen er betydelig. Garantien gælder ikke for forbrugsdele, såsom batterier eller beskyttende belægninger, der er designet til at mindskes over tid, medmindre der er opstået en fejl på grund af en defekt. Juridisk set er du forpligtet til at rapportere til os inden for 7 dage efter at have fundet manglen på support@biostrap.eu.
Se også artikel 10 i vores vilkår og betingelser.


Klager

Der er en mulighed for, at der kan ske noget, hvilket ikke er efter planen. Vi anbefaler, at du først videregiver eventuelle klager ved at e-maile os til complaints@biostrap.eu. Hvis dette ikke fører til en løsning, er det muligt at registrere din tvist til mægling via Europa-Kommissionens ODR-platform. ODR-platformen kan findes på http://ec.europa.eu/odr, hvis din klage endnu ikke behandles andetsteds.
Se også artikel 14 i vores vilkår og betingelser.