Fortrydelse og reklamation

2 års garanti

14 dage returnerer

Fri support

Annullering (14 dages afkølingsperiode)

Du har ret til at annullere din ordre op til 14 dage efter modtagelsen uden at give en begrundelse, forudsat at varen er ubrugt. Hvis varen er blevet brugt, vil din ordre være endelig, og den kan ikke længere returneres.
Efter annullering af din ordre vil du have 14 dage tilbage til returnere produktet. Forsendelse og yderlige afgifter kan ikke refunderes. Forsendelsesomkostningerne ved returnering af varen er også for din egen regning.  Vi refunderer derefter det skyldige beløb inden for 14 dage efter, at det er returneret, forudsat at produktet er returneret i god orden. Hvis du annullerer et køb, er du ansvarlig for produktet, indtil det er returneret. Hvis produktet er beskadiget eller tabt under transporten tilbage, vil du som hovedregel ikke få dine penge tilbage. Du kan muligvis gøre krav gældende over for transportfirmaet.   at bruge denne rettighed, kan du kontakte os på support@biostrap.eu. Se også artikel 6 til 9 i vores vilkår og betingelser .


Garanti

Biostrap Europe garanterer, at dit produkt i en periode på to år fra købsdatoen er fri for materielle defekter. Hvis defekten er inden for garantien, vil vi reparer eller erstatter produktet gratis. Vi kan tilbyde en refusion eller nedsættelse af købsprisen, hvis reparation eller udskiftning er umulig, men kun hvis defekten er betydelig. juridisk set er du forpligtet til at rapportere til os indenfor 7 dage efter at have fundet defekten på support@biostrap.eu. Se også artikel 10 i vores vilkår og betingelser .


Klager

Der er en mulighed for, at noget kan ske, som ikke er   efter planen. Vi anbefaler, at du først afslører eventuelle klager ved at sende os på complaints@biostrap.eu. Hvis dette ikke fører til en løsning, er det muligt at registrere din tvist om mægling   gennem Europa-Kommissionens OTB-platform. OTB-platformen kan findes på http://ec.Europa.EU/ODR,  , hvis din klage endnu ikke er behandlet andetsteds. Se også artikel 14 i vores   vilkår og betingelser .